Afinion™ 2 Analyzer

Pris fås på forespørgsel

Optimer den måde, du diagnosticerer, overvåger og behandler dine patienter på.

Afinion™ 2 Analyzer er et kompakt, hurtigt analyseapparat til flere analyser, der giver værdifulde patientnære tests på behandlingsstedet.

Med Afinion™ systemet er det ikke nødvendigt at sende patienter til laboratoriet og bruge tid på at søge efter resultaterne. Det betyder, at du kan bruge mere tid på det vigtigste – på patienten

FORDELE
MANGE ANALYSER PÅ ÉT INSTRUMENT
Afinion™ 2 Analyzer gør det hurtigt og nemt at teste kvantitative bestemmelser for HbA1c, lipidpanel, ACR og CRP.

MANGE PRØVETYPER
Analyseapparatet er beregnet til enkel og hurtig prøvetagning på stedet, uanset prøvetypen som kan være fuldblod, plasma eller urin, og til at give nøjagtige resultater under patientkonsultationen, hvilket giver en bedre patientbehandling.

OVERFØRSEL AF DATA
Afinion™ 2 Analyzer overfører pålideligt testoplysninger til et HIS- eller LIS-system. Afinion™ 2 Analyzer overfører automatisk patient- og kontrolresultater via TCP/IP-netværksforbindelser ved brug af protokollerne POCT1-A, HL7, ASTM 1381-85 (lavt niveau) eller ASTM 1394-97 (højt niveau), som kan vælges i konfigurationen.

ALT I ÉN TESTKASSETTE
Analyseapparatet og testkassetterne er fremstillet med stor nøjagtighed. Hver testkassette indeholder en integreret prøveopsamlingsenhed og alle nødvendige reagenser til en enkelt analyse.

AUTOMATISK SELVTESTSYSTEM
Afinion™ 2 Analyzer eliminerer fejlagtige resultater ved brug af integrerede fejlregistrerings- og selvtestsystemer.

Ingen yderligere kalibrering nødvendig

Hver Afinion™ 2 Analyzer har en fast kalibrering fra fabrikken. Hvert parti af en Alere Afinion™ test indeholder kalibreringsdata, der er lagret i stregkodemærkaten. Lotkalibreringsdataene læses af det integrerede kamera og anvendes til beregning af resultater.

Varenummer 1116777