Afinion Lipid Panel

Pris fås på forespørgsel

Antal i salgsenhed: 15 Stk.

Afinion™ Lipid Panel-testen og det fuldautomatiske Afinion™ analyseapparat giver pålidelige resultater på stedet, når og hvor der er brug for dem. Patientundersøgelserne kan trygt gennemføres.

Test til kvantitativ bestemmelse af total kolesterol, HDL (High-Density Lipoprotein)-kolesterol, LDL (Low-Density Lipoprotein)-kolesterol, triglycerider (Trig), non-HDL og Chol/HDL-forhold i fuldblod, serum og plasma, der skal anvendes til diagnosticering og behandling af lipidsygdomme.

FORDELE

Test til kvantitativ bestemmelse af:
• Total kolesterol (Chol)
• HDL (High Density Lipoprotein)-kolesterol
• LDL (Low-Density Lipoprotein)-kolesterol
• Triglycerider (Trig)
• non-HDL
• Chol/HDL-forhold

VIGTIGHEDEN AF AT MÅLE EN LIPIDPROFIL
Forhøjet kolesterol er en af de største risikofaktorer i forbindelse med hjerte-kar-sygdomme, hjerteanfald og slagtilfælde. I takt med at blodets kolesterol stiger, øges risikoen for hjerte-kar-sygdomme. Mange patienter som f.eks. patienter med metabolisk syndrom har samtidig sygelige tilstande som øget mængde lipider og diabetes. Hvis der findes andre risikofaktorer som rygning, højt blodtryk eller diabetes, øges risikoen yderligere.

NCEP (National Cholesterol Education Program) anbefaler at måle lipidprofilen/kolesterol hvert femte år hos raske voksne og oftere, hvis der findes andre risikofaktorer, hos børn og unge, hvor der er øget risiko, samt for at vurdere hvor godt behandling med kolesterolsænkende medicin virker.

Varenummer 1116802