Om Abbott Rapid Diagnostics A/S

plus

Alere er nu en del af Abbott, men vores juridiske navn er stadig Abbott Rapid Diagnostics A/S. Abbott er et specialist selskab med en unik bredde af produkter og tjenester. Vi sælger kvalitetsprodukter og effektive løsninger som forenkler din hverdag. Vores medarbejdere har stor specialviden om produkterne og kender hverdagen i praksis og på hospitaler. I Danmark har vi kontor i Holstebro, hvorfra vi servicerer hospitaler, læger i almen praksis samt specialer.

CARDIOMETABOLIC

Cardiometabolic er vores afdeling i Abbott som er specialiseret og har indgående kendskab til områdene CRP og antibiotikaresistens, HbA1c, ACR og Diabetes generelt  - samt måling af cholesterol. Vores bestseller er Afinion, men vi har også ansvaret for LDX Cholestech og NycoCard reader. Vi hjælper dig meget gerne hvis du har spørgsmål angående disse instrumenter eller de tilhørende tests. Vores produktspecialister står klar til at hjælpe dig når du behøver vejledning eller hjælp.

INFECTIOUS DISEASE

Vores diagnostiske tests og overvågningsapparater målrettet infektionssygdomme kan påvise resultater for over 75 typer smitsomme sygdomme, inklusiv de som er forårsaget af bakterier, virus, svamp eller parasitter. Testene er tilgængelige på en række platforme, blandt andet hurtige point-of-care diagnostiske test og avanceret laboratorieudstyr som giver hurtige og pålidelige resultater. Vores dygtige produktspecialister har lang erfaring indenfor området og er parate med hjælp og oplæring.

TOXICOLOGY

I dag tilbyder vi Danmarks mest pålidelige og brugervenlige rusmiddeltest. Vi leverer et komplet udvalg af alkohol- og misbrugstest til analyse af urin, spyt og udåndingluft. Vores produkter og tjenester giver dig mulighed for at træffe hurtige og informerede beslutninger. Abbott Toksikologi løsninger anvendes både af hospitaler, misbrugscentre, klinikker, lægekontorer,  arbejdspladser, rehabiliteringcentre, arbejdsmedicinske klinikker osv.

KUNDESERVICE

Kundeservice arbejder kontinuerligt på at forbedre servicen og dermed kundeoplevelsen i takt med markedsudviklingen. Det er muligt at komme hurtigt i kontakt med en af vores medarbejdere både på telefon og email. Vores medarbejdere er kvalificerede med variationer i uddannelser og erfaring fra sundhedsvæsnet. Kendskab og kompetencer indenfor produkter og services er et fokusområde som prioriteres højt hos os.

TEKNISK SERVICE

Teknisk Service & Support afdelingen tilbyder hjælp og rådgivning til installation, teknisk forebyggende vedligeholdelse og problemløsning på it-tilslutning. Vores support tilbyder også undervisning i korrekt brug af udstyret- alt for at sikre en problemfri drift.

Teknisk service og support er afgørende for at sikre vores kunder en stabil, god og effektiv drift af de tekniske produkter. Vores service og support afdeling består af personer med ekspertise indenfor fagområdet. Serviceteknikerene har en omfattende uddannelse indenfor medicinsk udstyr, med særlig uddannelse på instrumenter markedsført af Abbott.

ELITE LEVERANDØR

Vi er blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor.

plus